Въздухопречистватели Daikin Air Purifier – здраве за цялото семейство

By adminНовиниWith 0 comments

Осигурете си здравословна среда в дома с по-чист въздух – без замърсявания, алергени, бактерии и вируси. Daikin отново мислят за Вас и вашето семейство, предоставяйки най-модерната технология за пречистване на въздуха – въздухопречистватели Daikin Air Purifier.

Защо имате нужда от Daikin Air Purifier?

 

Модерното строителство наложи нова практика в херметизацията и изолацията на сградите. Поставят се външни и вътрешни изолации, нови по-уплътнени прозорци и врати, изолации на покриви и подобни. Целта е да се постигне максимална енергийна ефективност на новите жилища, но всъщност така се намалява притокът на свеж въздух, особено през зимата. Това налага търсене на ефективно решение за освежаване на въздуха в помещенията на жилището. Daikin решава този проблем с въздухопречистватели Daikin Air Purifier.

Избирайки Daikin Air Purifier се справите с:

* риска от алергии
* неприятните миризми
* бактериите, вирусите и други алергени
* увеличената кондензация

 

Със закупуването на въздухопречистватели Daikin, Вие инвестирате във Вашето здраве!

 

Свеж въздух за цялото семейство с въздухопречистватели Daikin Air Purifier

Здравословна среда чрез въздух с подобрено качество

 

Въздухопречиствателите на Daikin осигуряват комфортна и здравословна среда във Вашия дом, като подобряват качеството на въздуха чрез множество филтри. При това те работят изключително безшумно и не нарушават Вашето спокойствие.

 

Мощно пречистване с въздухопречиствател Daikin MC70L

Въздухопречиствател Daikin MC70L

Благодарение на мощната филтърна система на технологията Streamer, Daikin MC70L премахва всички вредни за здравето микроорганизми и неутрализира миризмите. Както в дома Ви, така и на работното място този въздухопречиствател на Daikin осигурява необходимия комфорт и се грижи за Вашето здраве. Той се справя с дразнители като тютюнев дим, прах, полени, бактерии и помага за по-лекото дишане в помещението, особено на страдащите от астма или алергии. Лесно може да премествате въздухопречиствателя от едно помещение в друго, защото той е компактен и лек. Въпреки мощното изсмукване на дразнители от въздуха, Daikin MC70L работи изключително тихо. Модерната му технология включва и автоматично функциониране и сензори. Към всички тези предимства можем да добавим още едно – минимален разход на електричество.

 

Видео: Как работят въздухопречиствателите с технологията Daikin Streamer?

 

 

2в1 пречистване и овлажняване с въздухопречиствател Daikin Ururu MCK75L

Въздухопречиствател Daikin MCK75JVM-K

За да бъде още по-естествено усещането на въздуха във Вашия дом или офис, Daikin създаде Ururu MCK75L. Този въздухопречиствател овлажнява изсушения въздух в помещението, който е особено голям проблем през зимния сезон. Топлият и сух въздух в изолираното Ви жилище е с ниско съдържание на влажност, което често води до странични смущения на организма като пресъхване на гърлото, суха кашлица или парене на очите. С Daikin Ururu MCK75L тези проблеми са решени. От Вас се изисква единствено да пълните 4-литровия резервоар с вода. Въздухопречиствателят се грижи и за качеството на въздуха, като премахва невидимите частици и миризмите. Daikin Ururu MCK75L разлага миризмите, включително и цигарения дим, и отстранява всякакви бактерии, прах, полени. Лек и удобен е за пренасяне във всяко помещение на дома, офиса, ресторанта или хотела.

 

Как става овлажняването?

1. Водното колело издига водата от контейнера на ресивера.
2. Въздухът се нагнетява към филтъра.
3. Влажният въздух се насочва в стаята.

Схема на пречистване на въздуха с Daikin Ururu въздухопречиствател

 

 

Въздухопречиствателите Daikin осигуряват 7-степенна защита на въздуха, която предоставя здравословен въздух за цялото семейство. Въздухът преминава през предварителен филтър с катехин, плазмен йонизатор, технология Flash Streamer, електростатичен филтър за прах и обезмиристващ катализатор. Това гарантира, че до вас достига въздух със значително подобрени качества, който може да дишате спокойно.