За Нас

Марси ПКМ - официален дистрибутор на климатици Daikin, Пловдив

 

Ние можем да реализираме Вашите идеи за уют и комфорт, благодарение на качествените материали, коректността и професионализма, които влагаме за всеки проект. Имаме решение за нуждите от климатични, вентилационни и пречистващи системи за жилищни, индустриални и търговски помещения и сгради. Нашите климатици, климатични и вентилационни системи осигуряват максимално удобство за клиентите при намален разход на енергия.

 

Ние, от МАРСИ ПКМ, сме оторизиран дилър на японската марка Daikin, световен лидер в производството на климатици и климатични инсталации. Поддържаме широка гама от продуктите на Daikin – иновативна и надежда технология за оптимално охлаждане и отопление. Климатиците са подходящи за монтаж както на обществени, така и на жилищни сгради, като те спестяват значително количество енергия и доставят само действително необходимата мощност.

Фирма МАРСИ ПКМ е част от партньорската програма Daikin HOME C°MFORT EXPERT за качество и надеждност на обслужването на климатици с марката Daikin. Нашите специалисти са висококвалифицирани – имат компетенцията да отговорят на всички въпроси на клиентите и да дадат професионални съвети относно климатичните системи. Клиентите могат да разчитат на нас за техническата поддръжка – гаранционният и следгаранционен сервиз, монтаж, демонтаж, поддръжка и ремонт на климатичните системи, които реализираме в кратки срокове.

 

Моменти от нашата работа:


Разполагаме със собствен сервиз с опитни монтажисти и техници на климатици и климатични системи, което предоставя на клиентите обслужване на високо равнище по време на гаранцията и извън нея. Доверявайки се на нашето професионално мнение в избора на климатик и при поддръжката му, вие получавате сигурност, максимален комфорт и надеждност на продукта за дълго време. Гарантирано намирате най-добрия продукт за отопление или охлаждане на Вашия дом, офис, банка, магазин, хотел, ресторант и т.н. – климатични системи с висока степен на енергийна ефективност и дълъг ескплоатационен период.

 

Kлиматични системи Daikin, Пловдив - Марси ПКМ дистрибутор на климатици Daikin

Мнението на клиентите за качеството на обслужването и това на предлаганите от нас климатици, е на първо място.

Ангажираме се да предоставим най-доброто решение за комфорта и удобството на дома или офиса, обществени и индустриални сгради.

Реализираме Вашите проекти с помощта на качествени материали и опитни специалисти в областта на климатичните системи.

Съветваме клиентите при избора на климатик, така че те да получат траен и качествен продукт на изгодна цена.

Инверторните климатични системи Daikin, които предлагаме, са лесни за употреба от крайния потребител и изключително енергийно ефективни.

 

Предлагаме висококачествен монтаж, сервиз и поддръжка на климатични системи, като винаги спазваме уговорения срок за съответната услуга.

Когато говорим за ниски цени на климатици и надеждна поддръжка, ние залагаме името си, че ще ги получите.

Максимален комфорт и минимален разход на енергия на климатиците, които продаваме.