Comfort

Показване на 5 резултата

Климатик Daikin FTX20J3-25J-35J, Марси-ПКМ в Пловдив
DAIKIN Comfort FTX20J3
1150.00 лв.Купи с вкл. монтаж!
Климатик Daikin FTX20J3-25J-35J, Марси-ПКМ в Пловдив
DAIKIN Comfort FTX25J3
1230.00 лв.Купи с вкл. монтаж!
Климатик Daikin FTX20J3-25J-35J, Марси-ПКМ в Пловдив
DAIKIN Comfort FTX35J3
1300.00 лв.Купи с вкл. монтаж!
Акция! Климатик Daikin FTX50GV-60GV-71GV, Марси-ПКМ в Пловдив
DAIKIN Comfort FTX50GV
1920.00 лв. 1870.00 лв.Купи с вкл. монтаж!
Климатик Daikin FTX50GV-60GV-71GV, Марси-ПКМ в Пловдив
DAIKIN Comfort FTX60GV
2300.00 лв.Купи с вкл. монтаж!

Daikin Comfort

daikin-quaternity-in-room-setting
Марси-ПКМ, като оторизиран дилър на Daikin, предлага климатици от всички серии на Daikin на изгодни за клиента цени с включен монтаж. Климатиците Daikin Comfort са серия, предназначена за пълния домашен комфорт. Вътрешното и външно тяло работят в пълен синхрон, като спестяват значително количество енергия и са много безшумни. Вертикалното автоматично завъртане на жалузите създава оптимално разпределение на въздуха и температурата. Филтърът от титаниев апатит премахва прах, полени и неприятни миризми и освежава въздуха в помещението. Можете да закупите моделите климатици Comfort от магазина на Марси-ПКМ в Пловдив или онлайн.

В цените е включен стандартен монтаж.

В енергоспестяващ режим ECONO електроконсумацията намалява. Чрез предотвратяване на преохлаждането или прекаленото затопляне през нощта, нощният режим пести енергия. Гарантирано предотвратяване на силните въздушни течения, без вдухване на топъл или студен въздух директно към тялото.
Наличие на режим за повишена мощност, който служи за ускорено охлаждане или отопление. След изключване на режима на висока мощност, климатикът отново заработва на предварително зададения режим.
Чрез бутона “Безшумно” на дистанционното управление намалява шума от работещото външно / вътрешно тяло до 3dBA.
Филтърът от титанов апатит за фотокаталитично пречистване на въздуха отстранява микроскопичните частици във въздуха, като бързо разгражда миризмите и подтиска размножаването на бактерии, вируси и микроби, като по този начин осигурява постоянен приток на чист въздух.
При наличието на функция за вертикално завъртане на въздухоразпределителните жалузи ламелите се насочват нагоре или надолу, осигурявайки ефективно разпределяне на въздушния поток и температура в помещението.

ПРЕДИМСТВА:

икономичен режимрежим за сънвентилаторконфортен режимвисока мощностохлаждане-отоплениетиха работабезшумна работа жалузиавтоматична скоростстепени на оборотитесуха програмафилтър24 часов таймеринфрачервено дистанционноавтоматично рестартиранесамодиагностикаработа на няколко моделаVRV за жилищно приложение