Nexura

Product successfully added to your cart.

Continue Shopping →

Показване на 3 резултата

Климатик Daikin Nexura FVXG25K-35K-50K, Марси-ПКМ
Daikin Nexura FVXG25K
2800.00 лв.Купи с вкл. монтаж!
Климатик Daikin Nexura FVXG25K-35K-50K, Марси-ПКМ
Daikin Nexura FVXG35K
3300.00 лв.Купи с вкл. монтаж!
Климатик Daikin Nexura FVXG25K-35K-50K, Марси-ПКМ
Daikin Nexura FVXG50K
4600.00 лв.Купи с вкл. монтаж!

Daikin Nexura – Най-доброто в комфорта

NEXURA

Климатиците Daikin Nexura осигуряват пълен комфорт за цялото семейство през всеки сезон. Инверторните системи за климатизация Nexura са с термопомпа, гарантираща нисък разход на електроенергия. Най-голямото преимущество на климатици Daikin Nexura е вътрешното тяло със специален преден панел, който се нагрява и излъчва топлина. По този начин климатичната система постига до 4 пъти по-висока енергийна ефективност – всеки 1kW изразходвана енергия се преобразува от вътрешното тяло в над 4kW топлина. Дизайнът на вътрешното тяло е стилен и съвместим с всеки интериор. Неговият изключително нисък дебит на въздушния поток и безшумната работа създават спокойна и уютна обстановка в дома.

Добри цени за закупуване на климатици Daikin Nexura в магазина на Марси-ПКМ в Пловдив.

ПРЕДИМСТВА:Панел - излъчващ топлина

*Предният панел излъчва допълнителна топлина подобно на традиционен радиатор

*Може да бъде инсталиран на стена, в ниша или да бъде поставен на крачета на пода
*Елегантният дизайн, който се съчетава със съвременните интериори
*Подобрява свежестта на въздуха
*Изключително тиха работа
*Висока енергийна ефективност с EER/COP до 4,55 / 4,36

В цените е включен стандартен монтаж.daikin-nexura

Вътрешното тяло на Nexura е структурирано така, че да нагрява като обикновен радиатор, благодарение на алуминиевата част, позиционирана на предния панел. Това доставя повече комфорт в помещението през студените дни. Nexura е тих и дискретен по време на работа и съчетава с себе си добър дизайн и ефективна работа. Щумът при работа на климатика достига едва 22dB(A) в режим на охлаждане и 19dB(A) в режим на отопление. Вертикалното автоматично въртене на жалузите предотвратява създаването на течение като по този начин се избягва замърсяването на тавана.
Nexura притежава онлайн контролер, който позволява да управлявайте вътрешното тяло от всяко място чрез смартфон, преносим компютър, настолен компютър или таблет. Седмичният таймер може да се настройва за включване в режим на охлаждане или отопление за деня или за седмицата.

Благодарение на елегантния дизайн и компактия размер, климатикът може да бъде монтиран до стена, в ниша или под прозорец.