Не правете компромиси – изберете перфектния климатик за зимата

By adminНовиниWith 0 comments

Ако се чудите какъв климатик да си изберете, за да се чувствате наистина комфортно през зимния сезон, ние знаем най-доброто решение на вашия проблем. Това е подов климатик Дайкин (Daikin)! Той ви предоставя пълен пакет от екстри и функции, за да получите мечтаното спокойствие в дома си.

Какво получавате с подов климатик Дайкин?

Оптимален комфорт и топлина

Въздушен поток на подови климатици Daikin FVXS-FПодовият климатик Дайкин, от серията FVXS-F, има огромно предимство пред познатите стенни климатици. И то е двойният въздушен поток, благодарение на който отоплението е много по-ефективно. Това означава, по-бързо затопляне на помещението с ниска консумация на електроенергия. Трябва да отчетем, че това технологично въведение на Daikin ще анулира неприятния синдром „студени крака“. Цялото ви семейство ще усети повече топлина и комфорт.

Пространство за вашите идеи

Подов климатик Дайкин. Монтаж под прозорец Другото голямо предимство, определящо голямото търсене на този вид климатици, е изключително компактният размер на вътрешното тяло. Лесно и безпроблемно се монтира под прозорци или в ниши, като на практика заема минимално пространство. Това прави подовия климатик Дайкин много подходящ за по-малки жилища, където всяко отнемане от големината на помещението, причинява дискомфорт.

 

Разгледайте всички модели подови климатици, които предлагаме тук

 

Марси-ПКМ: „Препоръчваме подовите климатици на Daikin FVXS-F, като надеждно и качествено решение за отопление през зимата. Гарантираме за тях, на база отзиви от наши клиенти, останали изключително доволни от работата им вече години наред.“

 

Като добавим множеството функции за комфорт на Daikin, които навигирате сами от дистанционното според желанията си, подовите климатици се превръщат в перфектния избор за отопление.

 

Видео: Вижте как се направляват функциите на Daikin FVXS-F от дистанционното

 


Вижте още: Подови климатици Daikin – съкровище за климата във Вашия дом