Климатици Ururu Sarara на Daikin – комбинирано решение за климатизация и вентилация

By adminНовиниWith 0 comments

Daikin Ururu Sarara, климатици за максимален комфорт в дома

 

 

 

 

 

 

 

 

Уникална сплит термопомпа на Daikin Ururu Sarara за максимален комфорт през цялата година

 

Ururu Sarara на Daikin е климатична сплит система с термопомпа за едновременно отопление и охлаждане, овлажняване и редуциране на влажността в помещенията, както и вентилация и пречистване на въздуха. Всички тези фукнцкии се поддържат от климатиците Ururu Sarara, така че да осигурят на потребителите пълен комфорт през всеки сезон. Климатиците от серията са с отлична степен на енергийна ефективност – клас А, като COP (Коефициент на преобразуване) достига стойности над 5. Благодарение на тази мултифункционална система клиентът получава подходящо решение както за отопление, така и за охлаждане с повече свеж въздух и без излишно количество влажност.

Климатици Daikin Ururu Sarara от Марси ПКМ - мултифункционална система

 

Вградени функции за Вашия личен комфорт:

 

Ururu Sarara, нощен режимUruru Sarara, комфортен режим

 

 

Ururu Sarara, безшумен режим

Ururu Sarara, 3D-измерно разпределение на въздуха

 

 

Какво предоставя Ururu Sarara?

* Овлажнява или премахва излишната влага от въздуха в помещението

* Пречиства и предоставя постоянен приток на свеж въздух

* Подобрява характеристиките на въздуха в помещенията на две нива – външно и вътрешно

* Предоставя всички предимства на инверторната технология, включително и високата степен на енергийна ефективност

 

Цени за климатици Ururu Sarara

Климатиците от серията на Daikin Ururu Sarara, предлагани от Марски ПКМ 

Виж всички оферти

 

Награда за качествен дизайн за технологията на Daikin – Ururu Sarara

 

Ururu Sarara с награда в Япония за Добър промишлен дизайн

Специалната награда за отличен промишлен дизайн в Япония е оценка за качество на технологията, облечено в подходящ дизайн.

 

 

Енергийно ефективна инвенторна система климатици Ururu Sarara – гарантиран уют през всеки сезон

 

Енергийна ефективност на климатична система Ururu Sarara

Климатиците с вградена вентилация Ururu Sarara на Daikin са с най-ново поколение инверторна система. Принципът на този тип климатизация е следният: регулация на използваната мощност според реалната необходимост на помещението. Така се реализират ползи в две направления – комфорт и енергийна ефективност. Инвестицията в поставяне на инверторна система климатици Ururu Sarara се възвръща многократно. Разходът на електроенергия спада с 30%, тъй като инверторът сам контролира изходящата отоплителна и охлаждаща мощност според температурата на стаята.

 

 

Известно е, че при отоплението на помещенията през зимата въздухът се изсушава силно, което води до дразнене на гърлото или може да доведе до настинка. Обратното се получава при охлаждането през летния сезон, когато повишената влажност на въздуха в умерена среда предизвиква неприятно усещане за тежест и задух.

 

Климатици Daikin Ururu Sarara, овлажняване на въздуха в помещението

 

 

 

 

 

Всички тези проблеми се разрешават с монтирането на уникалната единична сплит система Ururu Sarara на Daikin. Тя предоставя не само регулиране на температурата в помещенията, а и възможности за контрол на влажността и качеството на въздуха. С новата климатична система Ururu Sarara всяка стая е снабдена с необходимото количество пресен и свеж въздух с най-подходящата за определената температура влажност.

 

Daikin Ururu Sarara - климатици, които премахват влагата от въздуха

 

 

 

 

 

Перфектният избор за Вашия климатичен комфорт през всеки период от годината!

 

Функции на климатични системи Daikin Ururu Sarara:

 

1. Мощна вентилация, осигуряваща свеж въздух, дори в напълно херметизирано помещение

 

Климатици Daikin Ururu Sarara с мощна вентилацияСплит системата Daikin Ururu Sarara е с изключително мощна вентилация от 32 м3/ час, което я прави първата климатична система за жилища, която може да снабди с пресен въздух помещение със средна големина за не повече от 2 часа. Стаята е с освежен климатизиран въздух, без никаква загуба на топлина през зимата или хлад през лятото.

2. Овлажняване на въздуха в режим „Отопление“

В превод от японски „Ururu” означава „овлажняване“. Влагата от въздуха от външната среда се абсорбира през външното тяло на климатика и се упътва към вътрешното тяло. След това влажността се подава равномерно и се разпределя в помещението. Най-големите предимства на овлажняването на въздуха за потребителите са:
предпазване от появата на суха кашлица и изсушаване на кожата, създаване на усещане за комфорт на тялото дори и при по-ниски температури, което намалява разхода на електроенергия и необходимостта от отопление.

 

Овлажняване на въздуха от климатици Ururu Sarara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.Изсушаване на въздуха, което запазва температурата в помещението

„Sarara“, от японски „изсушаване“, е уникална функция на климатиците с вентилация Ururu Sarara за намаляване на влажността на въздуха в стаите. Стайната температура се запазва като се смесва топлият въздух в помещението със сух и студен такъв. Не се създава чувство на недостиг на въздух, а същевременно се потребителят се наслаждава на хладна и приятна атмосфера през горещините.

4. Силно пречистване на въздуха на две нива

Въздухът, който подава сплит системата Ururu Sarara към помещението, се пречиства на два етапа. Първо неприятните миризми и отработените газове се филтрират от външното тяло на климатика. Последва почистване на въздуха и от вътрешното тяло с помощта на технологията на Daikin – Flash Streamer. Премахват се прах, цигарен дим, миризми, полени и се разграждат вируси и плесени.

Пречистване на въздуха от климатици Daikin Ururu Sarara