Най-новите модели климатици Daikin вече в Марси-ПКМ

By adminНовиниWith 0 comments

 

Отново впечатляващи нововъведения от света на климатици Daikin! Компанията, световен лидер в производството на системи за климатизация, ни изненадва приятно с много подобрения, промяна на дизайни и изцяло нови модели климатици. Новата 2014 година  Ви поднася изключително енергийно ефективни климатици, които да направят дома или офиса Ви още по-комфортни.

Нов уникален модел климатик Daikin Ururu Sarara FTXZ-N

климатик Daikin FTXZ-N New Ururu Sarara

 

Уникален продукт на пазара5 РАЗЛИЧНИ НАЧИНА НА ОБРАБОТКА НА ВЪЗДУХА:

 

 

Това е единственият климатик на пазара, който предоставя възможност за 5 различни начина на обработка на въздуха в помещението.

1. Хидратация на въздуха Ururu без воден ресурс. Във външното тяло е вграден елемент, който абсорбира влагата от външния въздух и я изпраща към вътрешното тяло.

2. Дехидратиране на въздуха Sarara без излишно охлаждане. Новото в системата за намаляване влажността на въздуха е технологията Ecodorai, която намалява нивата на влагата, без да променя стайната температура.

3. Вентилация – свеж въздух дори при затворени прозорци. За разлика от конвенционален климатик, Ururu Sarara FTXZ-N носи свеж въздух в помещението. Ururu Sarara притежава първата термопомpeна система, която е толкова мощна, че може да запълни стая 26 m2 с чист въздух за по-малко от 2 часа.

4. Пречистване на въздуха на високо ниво. Благодарение на Daikin FTXZ-N, Вие ще имате постоянен приток на пречистен от бактерии, прах и миризми въздух. А чистият въздух е здраве за всеки.

5. Отопление и охлаждане. Новият Ururu Sarara предоставя възможности за ефективно и комфортно отопление и охлаждане, с което Ви осигурява спокойствие за цялата през цялата година.

Ururu Sarara FTXZ-N предлага първата в Европа термопомпена система с хладилен агент R32, благодарение на който енергийната ефективност на климатиците е още по-висока. Това означава, че новите климатични тела Ururu Sarara не само намалят значително сметките за ток, а и предпазват околната среда повече от всякога. С тях се постига висока енергийна ефективност при и в двата режима на работа отопление и охлаждане (A+++ ).

seer_scop_new

 

 

 

Новият Ururu Sarara е най-доброто решение на пазара за оптимален комфорт през всеки сезон. Подобрено е насочването на въздушния поток в режим охлаждане, така че струята да се насочва към тавана. Така се избягва изсушаването на въздуха, както и се изключва напълно директния контакт на живущите със студения поток. Уникална функция на Daikin FTXZ-N, без аналог в тази индустрия, е двойният въздушен поток, спомагащ за бързото охлаждане на помещенията. Принципът е следният: климатичното тяло Ururu Sarara улавя топлия въздух отгоре и студения отдолу през специални жалузи, като през цялата стая циркулира въздушен поток с равномерна температура.

 

ВИДЕО: Как работи новият климатик Ururu Sarara FTXZ-N?

 

Оферта за новите модели Ururu Sarara

Моделите Daikin Ururu Sarara FTXZ-N са налични в магазина на Марси-ПКМ. Може да ги закупите и онлайн.

Вижте цените

 

Новите климатици Daikin Emura с променен дизайн и функции

Новите климатици Daikin Emura FTXG-L

Серията луксозни климатици Daikin Emura вече с променен дизайн за още повече стил в дома или офиса. Непринудено излъчване на елегантност, което напълно се вписва в интериора. Предният панел на вътрешното тяло е извит, за да създаде по-добро усещане за уют и да подчертае стила на жилището. Дизайнът на новите климатици Emura е създаден, така че да задоволи и най-придирчивите вкусове. Новото поколение климатици Daikin Emura предоставят още по-голяма функционалност, съответстваща на европейски архитектурна естетиката, технически стандарти и изискванията на потребителите.

Освен, че изглеждат отлично, новите климатици Daikin Emura FTXG-L са с висока енергийна ефективност. Термопомпата извлича 80% от енергията от възобновяем източник – въздухът, като я превръща в топлина. Налични са и допълнителните функции за намаляване разхода на електричество. Климатиците Emura FTXG-L работят безотказно при температури от 10 to 46°C в режим охлаждане и от -15 to 20°C в режим на отопление. Работата им на вътрешното и външното тяло е изключително тиха, като лек шепот, за Вашия максимален комфорт.

 

Климатиците Daikin Emura FTXG-L се предлагат в три цвята: сребрист, антрацит и матово бяло. Очаквайте да бъдат пуснати в продажба в магазина на Марси-ПКМ от април 2014 година. Ако желаете, може да ги заявите още сега на: marsi-pkm@abv.bg

 

Серията климатици Daikin OKI Comfort с ново име и множество подобрения

Инверторни климатици Daikin FTXV-AB, серия OKI Comfort

Климатиците Daikin FTXV-AB Ви предоставят още повече функции за Вашия пълен комфорт във всяка стая от дома. Сред „умните“ функции са: Turdo Mode, X-Fan, Dry Programme, Hot Start и други. Системата се управлява лесно и интуитивно с помощта на инфрачервено дистанционно. Тази серия климатици Daikin е подходяща и за по-малки бюджети, така че дори и с ограничени средства клиентите да могат да си закупят качествен и ефективен климатик.

Инверторните климатици Daikin FTXV-AB са още по-енергийноефективни, благодарение на подобрената термопомпа, която извлича енергия от външния въздух. Затова показателите SEER и SCOP достигат до клас А+. Външното тяло е снабдено с антикорозионен топлообменник, за да се осигури защита срещу атмосферните условия. Вътрешното тяло е семпло и стилно, с плосък преден панел, така че да се вписва във всякакви интериори.

 

Новите климатици Daikin FTXV-AB се предлагат в няколко варианта, с различна мощност и за различен обем на помещенията. Ще имаме наличност на тези климатици от април 2014 г., но ако желаете да направите заявка, можете още сега на marsi-pkm@abv.bg