Услуги / Сервиз

НОВО: Предлагаме също и тониране на климатици с цвят по избор. Гамата обхваща 650 цвята.

 

Марси ПКМ предлага:

 

* висококачествен монтаж
* демонтаж и преместване в кратки срокове
* гаранционно и извънгаранционно обслужване
* ремонт и профилактика на всички видове климатици и климатични системи
* фирмата разполага с квалифицирани специалисти с богат опит

 

Ние от Марси ПКМ не правим компромис с качеството на използваните от нас материали.

 

Монтажни услуги

 

Монтаж на климатици Daikin, фирма Марси ПКМ

Преди извършването на монтажа трябва да се предвиди местоположението на вътрешното и външното тяло и предварително да се уточнят подробностите, свързани с монтажа.

 

Нашите професионалисти в областта на климатиците и климатичните системи ще Ви дадат съвет за избора на подходящ продукт, който да отговаря на Вашите изисквания и обема на помещението. Марси ПКМ предлага ефективно решение за постигане на максимален комфорт при минимален разход на енергия. Монтажът на климатици се извършва винаги в уговорения срок – за кратко време получавате тихи и лесни за употреба климатични системи с гарантирано качество.

 

Монтаж на климатици

Възможно е да извършим монтаж на закупен от другаде климатик. В услугата са включени висококачествени тръби и окомплектовка.

Вижте цените за монтаж

 

 

Cервизни услуги

 

Сервиз на климатици Daikin от оторизирания дилър Марси ПКМ

Фирма Марси ПКМ е оторизиран дилър на климатици DAIKIN – Япония. Предлагаме широка гама от продукти с марка DAIKIN – климатици и климатични ситеми, разработени с модерна инверторна технология за отопление и охлаждане.

След монтаж на климатик, закупен от нас, предлагаме гаранционен и извънгаранционен сервиз. Гаранцията за всеки климатик се определя в зависимост от неговата марката и е валидна в случай, че клиентът се обърне към нас при възникване на повреда. Със сигурност екипът на фирма Марси ПКМ ще реагира бързо и адекватно за отстраняване на появилия се проблем, в рамките на срока за изпълнение.

 

Сервиз на климатици

При ремонт на климатици, закупени от нас, извършен от друга фирма, гаранцията на продукта автоматично отпада. Това важи и за преместване и ремонтиране на климатика от клиента. 

Вижте повече


 

Техническа поддръжка на климатици

 

Техническа поддръжка на климатици Daikin от Марси ПКМ, Пловдив

Марси ПКМ предлага редовна сезонна поддръжка на всички видове климатици и климатични системи. Извършената от нашите специалисти профилактика на климатиците е гаранция за безпроблемната им експлоатация за дълъг период. Всички компоненти на климатичните инсталации ще бъдат проверени. Функциите на климатиците се тестват за пълна изправност и надеждност на работа.

Поддръжка на климатици

За Вашето спокойствие относно сигурността на климатичната система, фирма Марси ПКМ извършва годишна профилактика на климатици. 

Вижте повече

Leave a Comment