Еволюция в света на климатиците – Bluevolution надмина всички очаквания

By adminНовиниWith 0 comments

Какво е новото в серията климатици Daikin Bluevolution?

климатици Daikin Bluevolution FTXM

Благодарение на мисията на Daikin да усъвършенстват и иновират климатичните технологии, днес можем да се насладим на пълен комфорт с минимален разход на енергия. Вече е възможно да получите най-високата енергийна ефективност в двата режима – отопление и охлаждане А+++, използвайки климатиците от гамата Daikin Bluevolution. Това са климатици от последно поколение с усъвършенствани компресори, пригодени за климатичните условия в Европа. Като прибавим това, че системата ползва и оптимизирания хладилен агент R-32 с понижено въздействие върху околната среда, получаваме най- доброто решение за климатизацияикономично, здравословно и безопасно.

 

Daikin отново показа, защо е номер едно на световния пазар.” – Марси-ПКМ

 

Лесен и бърз контрол на системата

 

Контрол на климатици Daikin с Online Controller

Потребителите могат отново да се възползват от приложението на Daikin за контрол на климатиците – Online Cotroller. С лекота използвайте вашия смартфон, за да регулирате температурата, режима на работа или дебита на климатичната система. Друга екстра е възможността да наблюдавате какво е вашето потребление на енергия в реално време.

 

Технологии за подобряване на комфорта и здравословен климат

 

За да се чувствате добре в своя дом или офис, Daikin се погрижиха да усъвършенстват познатите технологии за контрол на въздушния поток (Интелигентно око и 3D Streamer). С тях пестите повече енергия, не нарушавате спокойствието си и постоянно имате свеж въздух в помещението. Чрез технологията 3D Streamer не усещате как действа въздушният поток и си осигурявате непроменена температурата във всяка точка на стаята.

Климатици Daikin Bluevolution
Вътрешните тела FTXM на гамата климатици Daikin Bluevolution е с нова Flash Streamer технология. В рамките на 10 минути тя пречиства въздуха, което е 3 пъти по-скоростно от естествената вентилация. Посредством високоскоростни електрони, всички бактерии, неприятни миризми и алергени се разграждат. Така може да дишате спокойно и да се наслаждавате на крепкото си здраве.

 

Daikin Bluevolution – с мисъл за бъдещето на околната среда

 

Daikin Bluevolution пази природата

Daikin изпревариха всички останали производители на климатици в категорията „въздействие върху околната среда” с представянето си на гама Bluevolution на пазара. Климатичните тела от тази серия са базирани на хладилен агент R-32 с нисък GWP( Потенциал за глобално затопляне). Този хладилен агент е алтернатива за намаляване на вредата върху природата, който същевременно осигурява на домакинствата и максимална енергийна ефективност. Работата му е безопасна и в съответствие с нормите на ЕС.

 

Модели климатици, включени в гамата Daikin Bluevolution

 

Както всички климатици на Daikin, и тези от серията Bluevolution се отличават с компактен и стилен дизайн. Включени са и интелигентни технологии, улесняващи използването от потребителя. През 2016 година гамата Bluevolution ще включва богат избор на климатици, които са от новата серия Daikin Emura, съвсем новите вътрешни тела серия FTXM и външни мултисплит тела.

 

Вижте как функционират Daikin FTXM климатиците:

 

Накратко,избирайки климатик от серията Daikin Bluevolution, получавате множество ползи:
  • Максимална енергийна ефективност
  • Комфорт през всеки сезон
  • Най-добрите технологии
  • Здравословен въздух
  • Сигурност и надеждност
  • Лесно и бързо управление
  • Чиста околна среда

 

Вижте новите климатици FTXM от гамата Daikin Bluevolution тук