Код Комфорт и през отоплителния сезон с климатиците Daikin Comfort

By adminНовиниWith 0 comments

Иновативна инверторна система за климатизация, гарантираща оптимален климат

Дайкин са първенци в разработването на технологии за климатизация на жилища, които гарантират идеална среда в режим на отопление и охлаждане. Тайната за постигане на максимален комфорт в помещенията през цялата година е изключително семпла – инверторната сплит система Daikin Comfort контролира използваната мощност спрямо потребността в дадения момент. По този начин се достига бързо до желаната стайна температура, но не за сметка на увеличено потребление на енергия. Енергийната ефективност е висока – до клас A++.

Серията климатици Daikin Comfort е перфектен избор за настъпващия зимен сезон. С нея ще осигурите необходимата топлина и свеж въздух в своя дом, без високи текущи сметки за електричество.

Гарантирано от Марси-ПКМ

В своята дългогодишна практика сме монтирали множество климатици. Daikin Comfort със сигурност са сред най-търсените климатични системи за дома. Те се предпочитат от клиентите заради оптималния климат, който се постига в жилището с нисък разход на ток. Други предимства са: ниската цена за закупуване за такъв клас климатици и безпроблемната работа за дълго време.

 

Вътрешно Стенно тяло Daikin Comfort FTX-JV/GV

Комбинация от функции за уют и спокойствие!

Стенно тяло FTX-JV/GV на климатици Daikin Comfort

 

Тихата и безшумна работа /само до 22 dBA / доставя спокойна атмосфера във Вашето жилище всеки ден. Дори когато климатикът Ви функционира през нощта, сънят Ви ще бъде необезпокояван. Благодарение на режимът на комфортна работа, силните течения на въздуха се контролират, така че топлият / студеният въздух да не са насочени директно към тялото. Този режим е изключително полезен за жилища, в които през деня винаги има обитатели.

Климатичните тела FTX-JV на Daikin от серията Comfort се грижат и за пречистването на въздуха в стаята. Стенните тела са снабдени с филтър от титаниев апатит, който действа като преграда за микроскопичните частици, намиращи се във въздуха. Освен това той има способността да разгражда миризми и да предотвратява развитието на вируси, бактерии или други микрооорганизми. С Daikin Comfort клиентите получават постоянен приток на освежен и пречистен въздух.

 

Дистанционно управление на климатик Daikin Comfort FTX-JVС помощта на интуитивно създаденото дистанционно управление климатикът се управлява лесно и Вие бързо може да преминавате от една на друга функция. Разбира се, като добре познат иновативен лидер, Daikin са помислили и за още една възможност за контрол на системата, и то от разстояние. Това е допълнителна функция, позната като Онлайн контролер. Тя позволява да контролирате вътрешното тяло на Вашия климатик през смартфон, таблет, настолен или преносим компютър.

 

 

Налични функции:

Функции на климатици Daikin Comfort