Марси-ПКМ https://www.marsi-pkm.bg Wed, 03 Feb 2021 06:34:56 +0000 bg-BG hourly 1 https://www.marsi-pkm.bg/wp-content/uploads/2018/11/cropped-Marsi_Logo_512x512-32x32.jpg Марси-ПКМ https://www.marsi-pkm.bg 32 32 Защо климатикът е най-доброто средство за отопление през зимата? https://www.marsi-pkm.bg/%d0%b7%d0%b0%d1%89%d0%be-%d0%ba%d0%bb%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%ba-%d0%b7%d0%b0-%d0%be%d1%82%d0%be%d0%bf%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5/ Thu, 03 Oct 2019 05:51:48 +0000 https://www.marsi-pkm.bg/?p=6337 Има много варианти за отопление през зимата - битова газ, въглища, дърва, пелети, топлофикация, конвектори, радиатори, климатици. Много често хората се колебаят кой от тях да изберат за отопление през зимата – дали да използват твърдо гориво или да предпочетат отопление на ток. Най-съществена, разбира се, е ефективността на използвания метод.

The post Защо климатикът е най-доброто средство за отопление през зимата? appeared first on Марси-ПКМ.

]]>

Има много варианти за отопление през зимата – битова газ, въглища, дърва, пелети, топлофикация, конвектори, радиатори, климатици. Много често хората се колебаят кой от тях да изберат за отопление през зимата – дали да използват твърдо гориво или да предпочетат отопление на ток. Най-съществена, разбира се, е ефективността на използвания метод. Отговорите на тези три въпроса помагат да се определи размерът ѝ:

 1. Колко ще струва на домакинството?
 2. Какъв ще е комфортът, който ще създава?
 3. Колко време ще отнеме обслужването?

За съжаление, за България е характерна ниската енергийна култура и оттам обираме класациите в Европа за най-замърсен въздух. Лошата информираност на хората, особено в малки населени места, където има възможност за съхранение на твърдото гориво, ги кара да избират точно този метод. Но ако се изследва в дълбочина кой източник на топлина е най-ефективен, данните говорят друго.

С климатик може да се топлите само за 5 ст. на kW/h

Енергийна ефективност на климатик

Според последни проучвания на Института за енергиен мениджмънт, се оказва че климатиците реализират най-висока икономия на енергия, а цената за отопление е най-ниска (около 5 ст.на kW/h за дневна тарифа). Тази цифра може да бъде и по-малка, ако се избере по-висок клас климатик на доказана марка, който работи и при по-ниски температури от -20 градуса. Такива са съвременните инверторни климатици, които горят средно 0.8 – 1 kW и имат способността да отдават 4-5 пъти повече количество енергия (топлина). Или казано на по-прост език – една стая от около 20 кв.м може да се отоплява с не повече от 15-20 лв. на месец.

Ето защо все повече хора се доверяват на климатиците за отоплителния сезон и използват всички блага на този метод.

За избора на климатик, не се колебайте да ни потърсите

Марси ПКМ ще Ви предложи климатици на водещи японски марки – Daikin, Mitsubishi Heavy Industries, Fuji Electric, Fujitsu.

Звъннете на телефон – 0886/ 269-863, за да уговорите удобен за Вас час за безплатен оглед и консултация с наш експерт.

Ще Ви помогнем да изберете най-подходящия климатик за Вашите нужди.

Основни предимства на климатика пред алтернативните методи за отопление:

Чисто отопление

Климатиците няма как да изцапат дома ви, за разлика от дървата и въглищата. Освен това не замърсяват въздуха с вредни емисии и миризми.

Чисто отопление с климатик

Икономично и изгодно

Предоставят най-висока полезна топлинна енергия на най-ниска цена.

Отопление с климатик икономично и изгодно

Без нужда от ежедневна поддръжка

Необходимо е поне веднъж месечно да почиствате филтрите, което става за 5 минути, и веднъж годишно да направите профилактика на телата.

Климатикът няма нужда от ежедневна поддръжка

Комфорт и спокойствие по всяко време

За разлика от това да имате печка или камина и всеки ден да я чистите и зареждате след като се приберете от работа и сте изморени, климатикът Ви дава предимството да се насладите на чист, топъл и уютен дом. Дори с модерните технологии (WI-FI Controller) може да го управлявате от Вашия таблет или телефон, където и да се намирате.

Комфорт и спокойствие с климатик през зимата

Много функции в един уред

Това може би е най-голямото предимство на климатиците. За разлика от гореизброените методи, климатикът може да се ползва и за охлаждане, може да изсушава въздуха във влажни помещения с цел да се увеличи усещането за топлина, или пък да служи за пречистване на въздуха от прах, алергени, бактерии, микроби. Съвременните климатици работят перфектно при ниски температури до -20°С – 25°С, като запазват своя капацитет на работа и не губят ефективността си. Това важи и за режим „Охлаждане“ през лятото, когато те са дори още по-икономични по отношение на електроенергия.

Климатици - функции

Посочените предимства на инверторните климатици дават ясни отговори на трите въпроса, които потвърждават, че това е най-доброто средство за отопление и най-добрата инвестиция, която за кратко време ще Ви се възвърне.

The post Защо климатикът е най-доброто средство за отопление през зимата? appeared first on Марси-ПКМ.

]]>
Потърсете ни за безплатен оглед и консултация https://www.marsi-pkm.bg/%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bd-%d0%be%d0%b3%d0%bb%d0%b5%d0%b4-%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%81%d1%83%d0%bb%d1%82%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f/ Tue, 21 May 2019 10:03:35 +0000 https://www.marsi-pkm.bg/?p=6155 The post Потърсете ни за безплатен оглед и консултация appeared first on Марси-ПКМ.

]]>

Много често се случва клиентите да се колебаят какъв климатик да си купят. Каква марка, модел или мощност биха им свършили работа? Марси-ПКМ е насреща при избора на точния за Вашето помещение климатик. Ще Ви помогнем да намерите подходящото решение, спрямо приложението и бюджета Ви.

Възползвайте се от нашето експертно мнение напълно безплатно! Потърсете ни за оглед и консултация, за да получите оптималните за Вас варианти.

Гаранция за 100% удовлетвореност на клиента

В случай, че ни се доверите и изберете някой от предложените по време на огледа модели климатици, Марси-ПКМ ще Ви предостави своята уникална „Гаранция за 100% удовлетвореност на клиента“. Комбинацията от професионално мнение, висококачествен монтаж и климатик от доказани японски производители, гарантира, че ще получите максимално най-доброто решение за климатицазия.

Ако все пак не сте напълно доволни от направения избор на климатик, Марси ПКМ се ангажира да го замени с друг, в едномесечен срок от закупуването. Вашият максимален комфорт е важен за нас!

Имате въпроси за използване на своя климатик?

Не се колебайте да се свържете с нас, при възникване на въпроси, относно експлоатацията на климатика. Ще се постараем да Ви помогнем да използвате максимално ефективно своя климатик, като Ви дадем полезни съвети относно правилната употреба на неговите функции.

Възникнал е проблем с климатика?

Ние, ще го решим в най-кратък срок. Сигнализирайте ни веднага след установяване на нередности в работата на климатика. В зависимост от естеството на проблема, ще получите адекватно и навременно съдействие в рамките на 48 часа.

Как да заявите час за оглед и консултация?

Звъннете на телефон – 0886/ 269-863, за да уговорите удобен за Вас час за оглед и консултация с наш експерт.

The post Потърсете ни за безплатен оглед и консултация appeared first on Марси-ПКМ.

]]>
Нова година, нов климатик! https://www.marsi-pkm.bg/%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%ba%d0%bb%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%ba/ Mon, 07 Jan 2019 13:22:18 +0000 https://www.marsi-pkm.bg/?p=5953 The post Нова година, нов климатик! appeared first on Марси-ПКМ.

]]>

Вече текат първите дни от новата 2019 година! Време е за нови идеи и промени!

Предлагаме Ви да направите един успешен старт на 2019 г. с чисто нов климатик от Марси-ПКМ. Създайте мечтаните уют и топлина в своя дом или офис с висок клас климатици от премиум марки!

Може да закупите 3 ТОП модела климатици на промоционални цени с включен стандартен монтаж. Климатиците са 12-ки и са подходящи за помещения до 30 кв.м.

*Промоцията важи до 28.02.2019 г.

Ето кои са 3-те климатика от Промоцията:

-290лв.
Климатик Daikin FTXP20K3, серия New Comfort R-32, Марси-ПКМ в Пловдив
С включен стандартен монтаж
 • Подходящ за помещения до 30 кв.м.
 • Енергиен клас охл./отопл. – A++/A++
 • В цената е включен стандартен монтаж.
-70лв.
Климатик Mitsubishi Heavy SRK25ZS-S, бял - Марси-ПКМ
С включен стандартен монтаж
 • Подходящ за помещения до 30 кв.м.
 • Енергиен клас охл./отопл. – A++/A++
 • В цената е включен стандартен монтаж.
-170лв.
Инверторен климатик Fuji Electric RSG12KGTA
С включен стандартен монтаж
 • Подходящ за помещения до 30 кв.м.
 • Енергиен клас охл./отопл. – A+++/A+++
 • В цената е включен стандартен монтаж.

The post Нова година, нов климатик! appeared first on Марси-ПКМ.

]]>
Елегантни отвън, Умни отвътре – новите климатици Daikin Stylish https://www.marsi-pkm.bg/%d0%ba%d0%bb%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b8%d1%86%d0%b8-daikin-stylish/ Wed, 25 Apr 2018 14:02:05 +0000 http://www.marsi-pkm.bg/?p=5394 The post Елегантни отвън, Умни отвътре – новите климатици Daikin Stylish appeared first on Марси-ПКМ.

]]>

Елегантни отвън, Умни отвътре – новите климатици Daikin Stylish

Daikin отново успяха да впечатлят с новата си серия климатици Stylish. Комбинацията от елегантен дизайн и отлична функционалност превръщат всички климатици от стилната серия в мечтания уред за дома или офиса.

Климатиците Daikin Stylish са едно от вдъхновенията в портфолиото на популярния промишлен дизайнер Naoki Sanai, който е работил с едни от най-големите компании като Нисан и Тойота. За своя функционален и иновативен дизайн, Stylish серията печели две от най-престижните награди в Япония за промишлен дизайн – Good Design Award и IF Design Award.

 

Daikin Stylish с престижни награди за дизайн

 

С невероятните си размери от само 189 мм ширина, 798 мм дължина и 295 мм височина, климатиците Stylish са едно наистина компактно и практично решение за отопление и охлаждане, уред – който ще се впише в интериора на всеки дом. С напълно изчистената визия на вътрешните тела и възможността за избор между три неутрални и модерни цвята, Daikin Stylish ще задоволи вкуса и на най-взискателните.

 

Daikin Stylish се предлага в три модерни и стилни цвята

Несъмнено можем да кажем, че Stylish серията постави нови стандарти не само относно качество на комфорт, а и за ефективна работа.

Серия климатици Daikin Stylish – предимства

Неслучайно, Stylish серията бе представена под слогъна „Елегантни отвън, умни отвътре“. Климатиците събират най-полезните функции за оптимален комфорт през всеки сезон, гарантирайки висока енергийна ефективност A+++ за почти всички размери.

За вашето удобство и спокойствие, Stylish ви предоставя:

 • По-добро разпределение на въздушния поток в помещението за бързо достигане до комфортен климат при отопление или охлаждане;
 • Минимално ниво на шум, на практика едва доловимо за човешкото ухо;
 • Чист и свеж въздух, благодарение на тройната филтрираща система
 • Винаги комфортна среда с минимален разход на енергия, благодарение на постоянно преизчисляване на температурата от „умния“ Grid Eye сензор
 • Удобство за управление от разстояние, благодарение на вградения WI-FI модул
 • Стил във всяко едно помещение, заради семплия и модерен дизайн.

Видео: Представяне на климатици Daikin Stylish

Климатици Daikin Stylish

Разгледай всички модели инверторни климатици Daikin Stylish с елегантен дизайн и пълен пъкет функции за комфорт.

The post Елегантни отвън, Умни отвътре – новите климатици Daikin Stylish appeared first on Марси-ПКМ.

]]>
Време е за профилактика на климатика! През март и април само за 30 лв. https://www.marsi-pkm.bg/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b8%d0%bb%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b0-30-%d0%bb%d0%b5%d0%b2%d0%b0/ Wed, 21 Mar 2018 09:31:20 +0000 http://www.marsi-pkm.bg/?p=5381 The post Време е за профилактика на климатика! През март и април само за 30 лв. appeared first on Марси-ПКМ.

]]>

Време е за профилактика на климатика! През март и април само за 30 лв.

Пролетна профилактика на климатика само за 30 лева от Марси-ПКМ Пловдив

Пролетните месеци Март и Април са идеалното време за извършване на профилактика на климатика. Ние, от Марси-ПКМ ще се погрижим за Вашите климатици, като проверим техническата им изправност и извършим:

Профилактика на климатика от професионалистите на Марси-ПКМ– почистване на филтрите на вътрешното тяло;
– тестване на всички функции на климатика;
– почистване на турбината, вътрешния топлообменник, както и останалите детайли на вътрешното тяло;
– проверка на налягането на фреона и замерване на температурата му;
– измерване на температурата на въздушния поток.

Направете профилактика на климатика си сега САМО за 30 лв. и подобрете ефективността му за летния сезон!

* Валидност на офертата: до 30.04.2018 г. За град Пловдив и околните населени места, в радиус от 20 км. За климатици до 24 000 BTU. Цената е с включено ДДС!

За повече информация, свържете се с нас на 032/ 588-069!

The post Време е за профилактика на климатика! През март и април само за 30 лв. appeared first on Марси-ПКМ.

]]>
Как да предпазим климатика си през зимата и от какви грижи се нуждае през този сезон? https://www.marsi-pkm.bg/%d0%b3%d1%80%d0%b8%d0%b6%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d0%bb%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b7-%d0%b7%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0/ Wed, 13 Dec 2017 09:19:36 +0000 http://www.marsi-pkm.bg/?p=5308 The post Как да предпазим климатика си през зимата и от какви грижи се нуждае през този сезон? appeared first on Марси-ПКМ.

]]>

Как да предпазим климатика си през зимата и от какви грижи се нуждае през този сезон?

Грижи за климатика през зимата - полезни съвети от Марси ПКМ

Зимата отново е тук и освен красивите гледки, които снегът ще ни предложи, трябва да очакваме и да се приготвим за неизбежните ниски температури. Всеки избрал климатика като средство за отопление, трябва да е наясно със спецификите на модела, а също така и с поддръжката му. Правилната експлоатация на климатика намаля енергийния му разход, а освен това удължава и живота на самия уред.

Няколко съвета или грижи за климатика, които ще ви спестят пари и нерви през зимните месеци

 

Редовно почистване филтрите на климатика

Редовно почистване на филтрите на климатика през зимата, грижи за климатикаЕдна от най-важните стъпки, при полагането на грижи за климатика, е чистенето на филтрите. Запушени и мръсни филтри значително намаляват ефикасността на климатика. Редовното почистване на филтрите (поне веднъж месечно, при помещения с повече прах или тютюнев дим е добре да бъдат измивани поне два пъти в месеца), може да намали консумацията на енергия на климатика до 15%. Друг проблем при нередовно почистване на филтрите е и риск от поява на неприятна миризма.

Почистването се прави на течаща вода и не се използват препарати. За сушенето на филтрите не се използват електроуреди! В случай на захабени и износени филтри е необходимо да се закупят нови и да бъдат заменени.

 

Работа на климатика

Грижи за климатика през зимата - Не спирайте климатика през зиматаПрез по-студените зимните дни е добре климатикът да не бъде изключван, тъй като при минусови температури честото спиране и пускане на уреда води до заледяване на външното тяло и съответно е предпоставка за по-сериозни повреди.

При непрекъсната работа на климатика може да се направи между 20% и 30% икономия.

 

Замръзване на климатика

Как да размразим климатикаВсеки един бюджетен климатик може да замръзне, когато външната температура е много ниска.

Голяма влажност на въздуха е също предпоставка за този проблем. При замръзване на външното тяло се натрупва и лед, който пречи на нормалната работа на уреда. Решение на този проблем може да бъде включване на режим „охлаждане” за няколко минути.

 

Ако все още изпитвате колебания при избора си на климатик за зимата, ние от Марси ПКМ горещо препоръчваме подовите модели Daikin от серията FVXS-F.

The post Как да предпазим климатика си през зимата и от какви грижи се нуждае през този сезон? appeared first on Марси-ПКМ.

]]>
Новото интелигентно решение за цялостна климатизация от DAIKIN https://www.marsi-pkm.bg/daikin-altherma-%d1%85%d0%b8%d0%b1%d1%80%d0%b8%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%bc%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%bc%d0%bf%d0%b0/ Fri, 09 Jun 2017 06:19:55 +0000 http://www.marsi-pkm.bg/?p=5222 The post Новото интелигентно решение за цялостна климатизация от DAIKIN appeared first on Марси-ПКМ.

]]>

Новото интелигентно решение за цялостна климатизация от DAIKIN

Daikin Altherma хибридна термопомпа от Марси-ПКМ

DAIKIN Altherma хибридна термопомпа – иновативното решение за целогодишен комфорт

Хибридната мулти система на DAIKIN Altherma хибридна термопомпа предлага уникална концепция от услуги. Иновативият продукт е както за охлаждане, така и за отопляване и производство на гореща вода. Благодарение на модерно разработеното приложение, може да го  управлявате лесно от вашия смартфон или таблет. Монтира се лесно и се грижи за комфорта на домa целогодишно. Изберете комплексното и модерно решение – Daikin Altherma хибридна термопомпа.

В наличност от 1.07.2017год. !

 Външните мулти тела на DAIKIN Bluevolution предлагат не само най-добрата ефективност, но вече могат да се използват и за произвеждането на гореща вода!

Предимства на новата Хибридна мулти система от DAIKIN:

 • Външните мулти тела на Altherma хибрид е с 3,4, или 5 порта
 • Комбинират се с различни сплит вътрешни тела от сериите на Daikin- Emura, FTXM, FTXP, FDXM
 • Един порт се използва за производство на гореща вода
 • Лесно управление през приложението за онлайн контрол              wi-fi-image

 

Хибридната термопомпа (газ и въздух) може да произвежда гореща вода и да осигурява топлина за радиатори и подово отопление

 • Отопление с радиатори и подово отопление-най-икономичният режим е избран въз основа на цените на електроенергията, външна температура и вътрешния топлинен товар
 • Битова гореща вода:технология с кондензиране на газ за производство на гореща вода

Altherma hybrid от Дайкин-цялостна климатизация за дома

 

Daikin Altherma хибридна помпа

Хибридна технология, която съчетава газ и термопомпа въздух-вода за отопление и гореща вода

Daikin Altherma хибридна термопомпа, Марси-ПКМ в Пловдив

На какъв принцип работи хибридната термопомпа?

Технология 2 в 1:
Съчетава термопомпа въздух-вода с газово кондензна технология.

Интелигентно спестяване:

Daikin Altherma термопомпа винаги работи на най-икономичния режим, съобразен с външната температура, цените на енергията и вътрешното топлинно натоварване.

Добра инвестиция:

Не изисква подмяната на радиатори до 80 градуса и тръби.

Сигурност:

Осигурява достатъчно топлина при нужда от обновяване. Всички топлинни натоварвания се покриват до 32 kW

Лесен монтаж:

Монтира се бързо, благодарение на компактните си размери и бързите междинни съединения.

Контрол навсякъде и по всяко време:

Мобилно приложение, предлагащо ви постоянен контрол и наблюдение на изразходваната енергия.

Термопомпи Daikin Altherma

Разгледай системата за цялостна климатизация Daikin Altherma – комбинирано решение за отопление, охлаждане и постоянно наличие на гореща вода.

Вижте как работи Daikin Altherma hybrid термопомпа тук:

The post Новото интелигентно решение за цялостна климатизация от DAIKIN appeared first on Марси-ПКМ.

]]>
Подготви климатика си за лятото! Пролетна профилактика за 35 лева https://www.marsi-pkm.bg/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b8%d0%bb%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d0%ba%d0%bb%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%ba/ Thu, 09 Mar 2017 15:36:44 +0000 http://www.marsi-pkm.bg/?p=5120 Пролетта наближава и отново е време за профилактика на вашия климатик. След дългия зимен сезон, климатикът има нужда от прочистване и проверка, за да работи ефективно и следващия сезон. Марси-ПКМ Ви предлага...

The post Подготви климатика си за лятото! Пролетна профилактика за 35 лева appeared first on Марси-ПКМ.

]]>

Подготви климатика си за лятото! Пролетна профилактика за 35 лева

Профилактика на климатик за 35 лева, Пловдив

Пролетта наближава и отново е време за профилактика на вашия климатик. След дългия зимен сезон, климатикът има нужда от прочистване и проверка, за да работи ефективно и следващия сезон. А лятото ще е горещо!

Не отлагайте пролетната профилактика, сега е точният момент! Марси-ПКМ Ви предлага Профилактика за 35 лева* за всички климатици до 24 000 BTU.

Какво включва профилактиката на климатик?

– пълно почистване на вътрешния топлообменник, турбина и всички останали детайли на вътрешното тяло;
– почистване на филтрите на вътрешното тяло;
– проверка на налягането на фреона и замерване на температурата му;
– измерване на температурата на въздушния поток;
– тест на всички функции;

* Офертата важи за Пловдив и в радиус до 20 км от града. Посочената цена е с ДДС.

The post Подготви климатика си за лятото! Пролетна профилактика за 35 лева appeared first on Марси-ПКМ.

]]>
Не правете компромиси – изберете перфектния климатик за зимата https://www.marsi-pkm.bg/%d0%ba%d0%bb%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%ba-%d0%b4%d0%b0%d0%b9%d0%ba%d0%b8%d0%bd-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d1%81%d0%b8-%d0%bf%d0%ba%d0%bc/ Fri, 18 Nov 2016 08:57:06 +0000 http://www.marsi-pkm.bg/?p=4844 The post Не правете компромиси – изберете перфектния климатик за зимата appeared first on Марси-ПКМ.

]]>

Не правете компромиси – изберете перфектния климатик за зимата

Подов климатик Дайкин отличен избор за зимата

Ако се чудите какъв климатик да си изберете, за да се чувствате наистина комфортно през зимния сезон, ние знаем най-доброто решение на вашия проблем. Това е подов климатик Дайкин (Daikin)! Той ви предоставя пълен пакет от екстри и функции, за да получите мечтаното спокойствие в дома си.

Какво получавате с подов климатик Дайкин?

Оптимален комфорт:

Подовият климатик Дайкин, от серията FVXS-F, има огромно предимство пред познатите стенни климатици. И то е двойният въздушен поток, благодарение на който отоплението е много по-ефективно. Това означава, по-бързо затопляне на помещението с ниска консумация на електроенергия. Трябва да отчетем, че това технологично въведение на Daikin ще анулира неприятния синдром „студени крака“. Цялото ви семейство ще усети повече топлина и комфорт.

Пространство за вашите идеи:

Другото голямо предимство, определящо голямото търсене на този вид климатици, е изключително компактният размер на вътрешното тяло. Лесно и безпроблемно се монтира под прозорци или в ниши, като на практика заема минимално пространство. Това прави подовия климатик Дайкин много подходящ за по-малки жилища, където всяко отнемане от големината на помещението, причинява дискомфорт.

Марси-ПКМ: „Препоръчваме подовите климатици на Daikin FVXS-F, като надеждно и качествено решение за отопление през зимата. Гарантираме за тях, на база отзиви от наши клиенти, останали изключително доволни от работата им вече години наред.“

 

Като добавим множеството функции за комфорт на Daikin, които навигирате сами от дистанционното според желанията си, подовите климатици се превръщат в перфектния избор за отопление.

Видео: Вижте как се направляват функциите на Daikin FVXS-F от дистанционното

Разгледайте продуктовата гама подови климатици Daikin

-440лв.
Подови климатици Daikin FVXM25F, Daikin FVXM35F, Daikin FVXM50F, Марси-ПКМ
С включен стандартен монтаж
 • Подходящ за помещения до 25 кв.м.
 • Енергиен клас охл./отопл. – A++/A+
 • В цената е включен стандартен монтаж.
-430лв.
Подови климатици Daikin FVXM25F, Daikin FVXM35F, Daikin FVXM50F, Марси-ПКМ
С включен стандартен монтаж
 • Подходящ за помещения до 35 кв.м.
 • Енергиен клас охл./отопл. – A++/A
 • В цената е включен стандартен монтаж.
-640лв.
Подови климатици Daikin FVXM25F, Daikin FVXM35F, Daikin FVXM50F, Марси-ПКМ
С включен стандартен монтаж
 • Подходящ за помещения до 50 кв.м.
 • Енергиен клас охл./отопл. – A++/A
 • В цената е включен стандартен монтаж.

The post Не правете компромиси – изберете перфектния климатик за зимата appeared first on Марси-ПКМ.

]]>
Грабни 5% отстъпка от Марси-ПКМ https://www.marsi-pkm.bg/%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%bd%d0%b8-%d0%be%d1%82%d1%81%d1%82%d1%8a%d0%bf%d0%ba%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d1%81%d0%b8-%d0%bf%d0%ba%d0%bc/ Tue, 03 May 2016 14:56:56 +0000 http://www.marsi-pkm.bg/?p=4681 The post Грабни 5% отстъпка от Марси-ПКМ appeared first on Марси-ПКМ.

]]>

Нуждаеш се от ефективно решение за климатизация на своя дом или офис сграда?

Възползвай се от пролетното намаление на Марсипкм! Поръчай климатик, въздухопречиствател, бойлер или каквото друго ти е необходимо от нашата гама продукти и грабни 5% отстъпка от цената!

При нас ще намериш качествени продукти на отлична цена. Пазарувай от сайта ни и ние от ще ти дадем 5% отстъпка. Промоцията важи за всички продукти от сайта, които не са в намаление.

Как ще получиш своята отстъпка?

Разликата от 5% между стандартната и промо цената на поръчания продукт, ще получиш при монтажа. Нашите колеги монтажисти ще предоставят тази сума заедно с касовата бележка и гаранцията на продукта.

Магазин климатици

Разгледай всички модели климатици в онлайн магазина на Марси-ПКМ. Избери подходящия за своето приложение.

The post Грабни 5% отстъпка от Марси-ПКМ appeared first on Марси-ПКМ.

]]>