Подови климатици Daikin – съкровище за климата във Вашия дом

By adminНовиниWith 1 comment

Иновативната компания Daikin отново ни изненадва с нововъведенията си в света на климатизацията. Подовите климатици Daikin FVXS-F са с революционна система за разпределение на въздуха в помещението, така че струята въздух да не нарушава Вашия комфорт. Вградения филтър от титаниев апатит пречиства въздуха в стаята, като премахва прахообразните частици, бактерии, вируси и неутрализира неприятните миризми. С подовите климатици на Daikin получавате гарантирано спокойствие за здравето на Вас и вашето семейство.

 

МАРСИ-ПКМ: Препоръчваме подовите климатици Daikin на 100%. Те гарантират оптимален комфорт в дома, дори и при екстремни температури. Работят изключително безшумно и се грижат за Вашето спокойствие.

 

Предимства на подови климатици Daikin FVXS-F

 

* ДВА ПОТОКА НА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВЪЗДУХА

С подовите инверторните климатици Daikin FVXS-F получавате много по-ефективно отопление и охлаждане на помещенията в жилището. Благодарение на специалната технология на работа, в режим отопление, подовите тела Daikin FVXS-F затоплят въздуха равномерно за кратко време. Принципът на работа е следният:

1. Единият въздушен поток е насочен към пода и затопля въздухът, който се намира в близост. По-лекият топъл въздух се издига нагоре и равномерно отопля помещението. Датчикът на подовия климатик, отчитащ температурата в стаята, е близо до пода и температурата се отчита много точно. Така се постига максимална бързина на достигане на желаната температура. С инсталирането на подов климатик ще забравите за неприятното усещане за студени крака.

2. Другият въздушен поток е насочен нагоре и Ви предпазва от директен контакт със струята въздух. Може да превключвате между два режима на въздушните потоци – едновременно нисък и висок или само висок. Освен това имате възможността да контролирате ъгъла на завъртане на жалузите.

Въздушен поток на подови климатици Daikin FVXS-F

* ТИХА И БЕЗШУМНА РАБОТА

Подовите климатици Daikin са изключително безшумни, което Ви осигурява допълнително спокойствие през деня и нощта. Нивата на шум на вътрешното тяло са толкова ниски, че са съизмерими с леко шумолене на листа – около 28 dB(A). В тих режим на работа външното тяло увеличава Вашия комфорт, като намаля нивата на шум до 3 dB(A). Това предимство на вътрешните подови тела на Daikin позволява да ги монтирате в спални помещения, без да бъде обезпокояван съня Ви.

 

* ЛЕСНА И БЪРЗА ИНСТАЛАЦИЯ

Вътрешните подовите тела Daikin FVXS-F могат да бъдат инсталирани в ниши и на стена. Външното тяло може да бъде монтирано на покрив, тераса или от външната страна на стената. Монтажът на климатичните тела е опростен, пести се време и инсталацията приключва бързо.

 

Цени на подови климатици Daikin FVXS-F

Цени на климатиците от серията Floor Standing на Daikin

Виж офертите

 

* КОМПАКТНИ РАЗМЕРИ

Малките размери на вътрешното тяло позволяват да се монтира и под прозорци. Това Ви спестява място от помещението, като не заемате пространство на стена, на която може да разположите, например, дивана си.

 

Инсталация на подово тяло Daikin FVXS-F в спалня

 

* СЕМПЪЛ ДИЗАЙН

Подовите климатици Daikin FVXS-F имат ергономичен и елегантен дизайн, който лесно се вписва във всеки интериор, без да натрапва своето присъствие. Допълнение към дизайна е плоският преден панел, който не създава усещане за заемане на голямо пространство.

Вътрешно и външно тяло на подови климатици Daikin

* ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА

Климатиците Daikin FVXS-F са снабдени със специален филтър за пречистване на въздуха. Микроскопични влакна в този филтър улавят праховите частици, докато титаниевият апатит абсорбира органичните замърсители като вируси и бактерии. Като допълнение, титаниевият оксид се активира от естествена светлина, което му позволява да се справи и с премахването на миризми. Филтърът е с годност 3 години, ако се почиства на всеки 6 месеца.

 

* ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

Благодарение на инверторното управление на подовите климатици Daikin, се осигурява максимална енергийна ефективност (клас А). Системата контролира мощността според потребността в определен момент и осигурява по-бързо затопляне (охлаждане) на помещението.

 

Функции за управление на подови климатици Daikin FVXS-F

 

* Автоматичен рестарт
* Нощен режим
* Защита от екстремни температури
* 5 скорости на въздушната струя
* Седмичен таймер с възможност за програмиране на 4 режима на ден и до 28 на седмица
* Двупосочен въздушен поток с автоматична вертикална клапа
* ECONO функция за ограничаване на енергиен капацитет
* Режим на повишена мощност – работа на системата на по-висока производителност до достигане на желаната температура
* Daikin технология за изсушаване на въздуха без промени в температурата на помещението

daikin_FVXS-f_functions

 

 

Видео: Как работят подови климатици Daikin FVXS серия?